2016. május 12., csütörtök

Félidő

    Miután túléltem az első hat hónapot, megint itt lett volna a kontroll ideje, de sajnos nem talált egymásra a kereslet és a kínálat, mivel a lehetséges időpontok egyikében sem lett volna túl könnyű hazautaznom. 

    Elméletileg persze meg tudtam volna oldani, de miután azt az infót kaptam a klinikától, hogy elég, ha képeket küldök magamról, így végül ez mellett döntöttem, mert vagyok elég optimista ahhoz, hogy úgy érezzem, továbbra sincs semmi olyan probléma, ami miatt elengedhetetlen lenne a személyes konzultáció. Remélem, nem csak én gondolom így :)

    Egyébként most már határozottan látszik a változás, és ha végigsimítok a fejtetőmön lévő hajszálakon (eleve most már van értelme ennek a mondatnak), akkor is egyértelműen érzem a különbséget a kiinduló állapothoz képest. Persze túl hosszúra azért még nem érdemes meghagyni a hajamat, mert egy bizonyos hosszon túl elkezd romlani a vizuális élmény, de a rövidebb állapotok már egészen élvezhetők.

    Hajbeültetés után 6 hónappal    Ezen kívül elvétve még előfordulnak a hajszálaim között ezek a pici részecskék, amiket én hámlásnak tippelek, újabb pattanással viszont már régóta nem találkoztam. Szóval maradt a bizakodás, kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a történet a következő fél év elteltéig, amikorra ki kellene, hogy alakuljon a végleges állapot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése